Manapság már egyre elterjettebbek az elektromos rollerek, nemcsak közösségi megosztás szintjén, hanem személyes felhasználásra is. Az egyik éllovas ebben a kategóriában a Xiaomi az M365-ös rollerével, de van egy kínai vetélytársa is, a KUGOO S1, ami bizonyos szempontok alapján jobb és rosszabb is.

Specifikációk

Roller tömeg 11 kg
Kerékméret 8,5 hüvelyk
Motor teljesítmény 350W
Maximális hatótáv 30 km (a gyakorlatban 20-25 km)
Sebesség 20 / 25 / 30 km/h (három fokozat)
Feltöltési idő 3 óra
Teherbírás 120 kg
Egyebek OLED kijelző, állítható nyakmagasság, IP54 tanúsítvány, 15 fokos emelkedőn képes felmenni

Képek

Élmény, verdikt

A KUGOO S1 hamar el tud vinni A-ból B-be, erőteljes, dinamikus, minden van rajta, amire szükségünk lehet. Azonban amiben a Xiaomi rollernél bizonyosan rosszabb, az az anyaghasználat. Maga a váz és a nyak fémből van természetesen, de a markolatnál és a kijelzőnél olcsó hatású műanyagot és gumit használtak, illetve az első utamon elhagytam a kitámasztó egyik csavarját, szóval érdemes első út előtt ezeket jól meghúzni.

Egyébiránt pedig 22 km-t el tudtam vele menni 3-as sebességfokozaton, jól lehetett vele haladni, maximum 27-28 km/h-val tudtam menni vele, de azért érdemes óvatosan is bánni vele, ugyanis a gáz és a fék is meglehetősen érzékeny, illetve egy váratlan bukkanó során nagyot lehet vele esni (de ez persze nem csak a KUGOO-ra igaz).

A KUGOO S1 hozzám a Geekbuying jóvoltából jutott el, ha érdekel a roller, akkor EZEN A LINKEN megtalálod a terméklapot, lengyel raktárból érkezik, tehát VÁM/ÁFA fizetési kötelezettséged nincs és ha szeretnél egy kis kedvezményt a 339,99 dolláros (98.000 Ft) árból, akkor használd a KUGOOEU vagy az S1KUGOO kuponkódot, így kb. 10.000 Ft-tal olcsóbban viheted haza EU raktárból.

 

Forrás : tech2.hu